Liste over varer efter mærke Midea

Midea Group er en af ​​verdens førende teknologier gruppe i forbrugernes apparater, HVAC-systemer, robotteknologi og industriel automatisering systemer og smart forsyningskæde (logistik)

Midea Group er en af ​​verdens førende teknologier gruppe i forbrugernes apparater, HVAC-systemer, robotteknologi og industriel automatisering systemer og smart forsyningskæde (logistik) .Midea tilbyder forskellige produkter, Bestående af forbrugernes apparater (køkkenmaskiner, køleskabe, vaskeri apparater, og forskellige små husholdningsapparater), HVAC (bolig klimaanlæg, kommercielle klimaanlæg, varme & ventilation), og robotteknologi og industriel automatisering (Kuka Group og Yaskawa joint venture). Midea er forpligtet til at forbedre livet ved at overholde princippet om "skabe værdi for kunder". Midea på løbende teknologisk innovation for at forbedre kvaliteten af ​​vores produkter og tjenester.

Grundlagt i 1968 i Guangdong, Kina, Midea har nu etableret en global platform for mere end 200 Datterselskaber, over 60 oversøiske filialer og 12 strategiske forretningsenheder, samt at det er majoritetsaktionær i KUKA (95% ejerandel).

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)